Friday, February 8

IOS in Spring and Autumn

IOS Autumn 2007 , and Spring 2008
This is IOS, now jippieeeee!!! the sun is here!


Hi is IOS in autumn , Dos she looks good ehh?Heh! Tommy or other Male dog, Do you like me?This is my owners/JoAnn's blog click Here Hans: I have a small video of Ios, how can I and where upload that?

3 comments:

Hans said...

Joann ik heb het antwoord voor je opgezocht:

Video's zijn een zeer goed middel om je blog te pimpen. Sterker nog, deze methode is zo populair geworden dat overal op het internet nu pure videoblogs, ofwel vlogs opduiken. Als je ook interesse hebt, met Blogger kun je heel eenvoudig video's plaatsen. Momenteel is het op Blogger niet mogelijk om rechtstreeks video-bestanden te hosten. Je kunt echter videobestanden op je blog insluiten of linken, zolang deze maar elders op het web worden gehost.

Als je bijvoorbeeld een video van YouTube wilt insluiten, kopieer en plak je in de modus HTML bewerken de code uit het vak Insluiten in het berichtformulier. Je kunt deze code ook vinden in het vak Over deze video, wanneer je deze video bekijkt. Als het je eigen video betreft, bevindt zich op de pagina Video bewerken ook een vak HTML insluiten.

Voor meer informatie over het insluiten van YouTube-video's ga je naar de pagina Sharing YouTube Videos op de Help-site van YouTube.

Als je een video wilt gebruiken die niet door YouTube wordt gehost, zijn de stappen min of meer dezelfde. Zorg dat je de URL van het gehoste bestand krijgt en voeg deze in tussen de aanhalingstekens in de volgende HTML-code:Zo eenvoudig is het. Als je de hoogte, breedte of andere, meer ingewikkelde kenmerken wilt aanpassen, kun je online handleidingen vinden, waarin je kunt lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Neva said...

As always.....a good picture of IOS! nicely done.

'JoAnn's-Digital-Eyes'NL said...

Hans,
Heel erg bedankt, je antwoord is een goed hulp!Ik ga het eens proberen.

(for the english people: Thanks!!!
You're answer In Dutch, is very helpfull in 'How to upload video's on the blog'I would like to try it once... thanks!:)